6. juli 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets juli-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets juli-nummer er på gaden

6. juli 2021 - 01:44

Årets syvende udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I juli-udgaven sætter vi fokus på det vigtigste sted på en lastbil - førerhuset, chaufførens arbejdsplads og opholdsrum. I en række særlige temasider kigger vi på flotte førerhuse, nye førerhuse, rene førerhuse, læsernes fedeste førerhuse, inventar til førerhuset, øvelser til førerhuset og meget andet.

 

Forsiden prydes af en opsigtsvækkende nyhed - nemlig landets foreløbig flotteste Volvo FM af den nye serie, som på rekordtid er blevet opbygget til en flot og funktionel kranbil til en nordsjællandsk vognmand.

 

Vi er også på job med en plysser, til topmøde om gas-lastbiler, på besøg hos optimistiske vendelboer, der stadig driver eksportkørsel med flotte danske lastbiler, vi ser ud i fremtiden med Daimlers elektriske ambitioner, går tæt på den nye Iveco og den nye DAF, drømmer om fremtidens rasteplads med et par visionære arkitekter og og og... en hel masse andet.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

488 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger