4. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets juni-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets juni-nummer er på gaden

4. juni 2020 - 01:44

Årets sjette udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

Corona-situationen sætter naturligvis sit aftryk på denne udgave, men der er heldigvis også masser af andet stof at fordybe sig i.

 

I juni-nummeret har vi bl.a. testet Volvos største nyhed i mange år - sådan helt bogstaveligt. XXL-kabinen er en sjældenhed på vejen, men byder på helt ny komfort for chaufføren - læs mere om erfaringer fra tre dages testtur.

 

Corona sætter stadig sit præg på branchen, men der er dog lys forude. Vi har besøgt Danmarks eneste producent af lastbilkraner for at se, hvordan opbyggeren og kranfabrikanten har styret igennem krisen.

 

På Viborg-egnen holder en af landets ældste fragtfirmaer til - vi fortæller historien om det traditionsrige vognmandsfirma, der i dag drives af tredje generation.

Et andet sted i det jyske holder en vognmand til, som har hang til svenske lastbiler - og aldrig går ned på vaskeklude. Den flotte vognpark skinner om kap med sommersolen i det nye nummer af Lastbil Magasinet.

 

Fra det store udland rapporterer vi fra USA, hvor corona-krisen rammer endnu hårdere end i Europa. Læs og forstå mere om, hvorfor det nordamerikanske marked pludselig står i en så svær situation.

 

Læs og se også den unikke reportage fra en af lastbilverdenens skyggesider. Vi bringer nemlig en særlig reportage med billeder og fortællinger om en række flotte og interessante lastbil-vrag, som en af bladets udenlandske korrespondenter er stødt på igennem sine rejser på flere kontinenter.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

331 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger