5. maj 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets maj-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets maj-nummer er på gaden

5. maj 2020 - 01:44

Årets femte udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

Corona-situationen sætter naturligvis sit aftryk på denne udgave, men der er heldigvis også masser af andet stof at fordybe sig i.

 

I maj-nummeret bringer vi bl.a. historien om BYD's kommende indtog i Europa - og ikke mindst Danmark, som er et af de første europæiske lande, den kinesiske lastbilproducent går efter. Vi har prøvekørt de to lastbil-modeller, som efter planen kan leveres til det danske marked senest i 2021 - sammen med to andre produkter fra BYD's program af fuldt elektriske erhvervskøretøjer.

 

For at blive i udlandet bringer vi også reportagen om et "dansk" roadtrain, der kører meget tunge læs over lange afstande i Australien. Læs, hvad det dækker over i den store artikel fra "Down Under".

Fra det store Nordamerika fortæller vi om Volvos nye elektriske amerikaner-modeller - som har både meget til fælles og til forskel fra de europæiske Volvo'er med forskelligt brændstof, som vi allerede kender så godt.

 

Herhjemme kigger vi både fremad og tilbage. Bl.a. binder vi en sløjfe på danmarkshistoriens største sag om magnetsnyd, som - sandsynligvis - har fundet sin afslutning efter et årti i retssystemets træge maskineri.

 

Vi kigger også fremad - mod fremtidens arbejdskraft, hvor en speciel historie fra Herning er et positivt eksempel på, hvordan vi får integreret nye folk i branchen.

 

Fra arbejdet i "marken" rapporterer vi bl.a. om hverdagen med en specielt opbygget ny MAN-flishugger, som for nylig er sendt på gaden - og chaufføren er godt tilfreds.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

340 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger