3. maj 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets maj-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets maj-nummer er på gaden

3. maj 2021 - 01:42

Årets femte udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I maj-udgaven sætter vi fokus på en af de største lastbil-lanceringer de seneste år - nemlig det komplet nye MAN TG-program med fire nye lastbilserier, og vi har nu haft lejlighed til at køre alle fire i deres rigtige terræn. Derfor har vi over hele ni sider i bladet fokus på at komme hele vejen rundt om de nye lastbiler fra fabrikken i München.

 

Forsiden prydes af en af de kraftigste kranbiler leveret herhjemme i år - nemlig den første Hidrokon-kran leveret til en dansk kunde, nærmere betegnet en jysk fynbo(!). Læs hele den historie inde i bladet.

Vi er også godt omkring i den danske chauffør- og vognmandsbranche - blandt andet med besøg hos en budcentral med vokseværk i Hedensted, snak med en chauffør, der sætter fine ord på forholdet til sin bil og ikke mindst, når det værste sker - nemlig at den bliver stjålet og vandaliseret. Vi taler også med en ung dansk lærling, der fik en på opleveren med et eksotisk og - i vore dage - usædvanligt eksporteventyr.

 

For første gang har vi været ude og rulle i en ny Scania V8-motor med den lige så nye gearkasse - måske den sidste V8-generation fra Södertälje? I hvert fald er det den stærkeste og effektive hidtil.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

356 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke