4. november 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets november-udgave er på gaden

Lastbil Magasinets november-udgave er på gaden

4. november 2019 - 01:45

Årets 11. udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave dykker vi ned i trailerbranchen med et 24 siders special-tillæg om trailerer og tilhørende materiel og service. Der er nyt og interviews fra trailerbranchen i både ind- og udland.

 

I selve Lastbil Magasinet har vil været godt omkring i den danske lastbilbranche - bl.a. hos et opbyggerfirma med fart på i Midtjylland, på job med en flot flis-bil, og set nærmere på noget så sjældent som en dansk udviklet lastbil, som oven i købet kører på 100% elektricitet.

 

Vi er også med helt fremme, hvor det sker hos de store lastbil-fabrikker. Læs bl.a. reportage fra Madrid, da stort satsende Ford Trucks tog første skridt ind i Vesteuropa, og fra Schweiz hvor Hyundai inden længe landsætter de første 50 koreanske brint-lastbiler. Vi har også testet en ny Iveco-generation og tog en tur til Södertälje for at blive klogere på, hvor samarbejdet mellem MAN, Scania og de andre fabrikker i Traton-gruppen bevæger sig hen ad i de kommende år. Det blev en spændende tur.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Læst i alt:

1583 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger