6. oktober 2020 - 01:42

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets oktober-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets oktober-nummer er på gaden

6. oktober 2020 - 01:42

Årets 10. udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I oktober-udgaven kommer vi helt til tops - bogstaveligt talt. I et stort kran-tema er vi nemlig på job med en kran-chauffør, der er vant til selv at komme højt til vejrs, ligesom vi har andre små og større nyheder fra kranernes verden.

 

Vi får også lov at komme med ind i ellers "lukket land" ved eksamensbordet, når transportbranchens fremtid udklækkes. Vi er nemlig til svendeprøve i Holstebro, hvor en række chaufførspirer får testet deres færdigheder under skarpt opsyn fra lærer og censor.

 

Vi har også mødt en stolt chauffør og hans fede nye S-model, vi har rullet den nye MAN ud i det danske chauffør-land, og så har vi mødt landets måske trofaste medarbejder - nemlig Erik, som nåede 54 år bag rattet hos den samme vognmand.

Som det fremgår af forsiden, så har vi også set nærmere på årets mest specielle nye lastbil i Danmark - nemlig vognmand Henrik Guldagers FH Art. 2.0 - og vi kan fortælle helt nye detaljer og baggrundshistorier om tilblivelsen af den særprægede kunst-show-lastbil, som allerede har delt vandene på de sociale medier.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

524 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke