4. oktober 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets oktober-nummer er på gaden

Lastbil Magasinets oktober-nummer er på gaden

4. oktober 2021 - 01:44

Årets 10. udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

Forsiden af oktober-udgaven prydes af en skikkelse, der vil være velkendt for mennesker i alle aldre. Den folkekære, britiske komiker Rowan Atkinson - alias tv- og film-figuren Mr. Bean - er temaet på den nyeste lastbil hos Kjeld Frederiksen Transport. Læs meget mere om baggrunden for den særlige og flotte bil i den store artikel inde i bladet, hvor chaufføren Jan Lorentzen fortæller historien om denne anden udgave af Mr. Bean-bilen på danske veje.

 

I denne udgave vi i dybden med lastbilkraner, hvor vi bl.a. besøger en specialiseret opbygger, taler med en nyuddannet chaufførsvend, der fik en stor overraskelse under interviewet - og meget andet fra kranernes verden i dette store tema i Lastbil Magasinet nr. 10.

Vi har også et øje på fremtidens lastbiler, når vi testkører Scanias stærke hybrid-kort, som er nyudviklet til endnu længere rækkevidde og højere chaufførkomfort - og så er vi på besøg hos Danske Fragtmænd til levering af endnu en rent elektrisk lastbil og en snak om perspektiverne for at omstille transporterne i de kommende år.

 

Og så fejrer vi genåbningen af samfundet, hvor også transportbranchen tager del i "festen". Vi er nemlig til både lastbiltræf og to store udstillinger - og tager temperaturen på chaufførfolket og lastbilbranchen, når vi nu endelig igen kan mødes ansigt til ansigt.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

612 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger