2. august 2022 - 11:29

App linkNu på Google Play

Lastbil med stillads væltede

Lastbil med stillads væltede

2. august 2022 - 11:29

Kl. 8.11 mandag kørte politiets indsatsleder til Æblehaven i Roskilde, hvor en lastbil var væltet i forbindelse med aflæsning af et stillads til en byggeplads. Ingen personer var kommet noget til, men lastbilen fik skader og lækkede dieselolie. Politiet orienterede Arbejdstilsynet og kommunen om ulykken, og begge myndigheder kom til stedet for at besigtige ulykkesstedet og omfanget af oliespildet.

 

En kran blev bestilt til at bjærge det forulykkede køretøj, og bjærgningen blev påbegyndt, da undersøgelserne på stedet var afsluttet omkring kl. 10.02.

 

De foreløbige undersøgelser viste, at lastbilens støtteben ikke havde stået korrekt, og lastbilen derfor havde fået overbalance ved aflæsning af den tunge last.

 

Brandvæsnet ryddede op efter oliespildet, og politiet optog rapport om ulykken. Arbejdstilsynet vil herefter i samarbejde med politiet afklare, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med ulykken, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1123 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke