22. marts 2022 - 13:50

App linkNu på Google Play

Lastbil påkørte skolevogn

Lastbil påkørte skolevogn

22. marts 2022 - 13:50

Kl. 15.50 mandag rykkede politiet ud til et færdselsuheld på Holbækmotorvejen ved Roskilde i det vestgående spor umiddelbart vest for tilkørslen fra Køgevej. En lastbil og en personbil var stødt sammen, så flere vognbaner var spærret.


Det viste sig, at ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, der var sket med meget lav hastighed.
Parterne var en lastbil med tilkoblet påhængsvogn, som en 60-årig mand fra Ringsted førte ad motorvejen i vestlig retning. Ved tilkørslen fra Køgevej til motorvejen i vestlig kørte en skolevogn med en 32-årig mandlig kørelærer som formel fører af køretøjet. Bag rattet sad en 17-årig mandlig elev fra Roskilde, der kørte ad tilkørselsbanen og skulle flette sammen med trafikken på motorvejen.


Sammenfletningen endte med, at lastbilen påkørte venstre side af skolevognen, så skolevognen endte med at holde på tværs på motorvejen foran lastbilen.

Sammenstødet medførte trafikophobning på motorvejen frem til kl. ca. 16.25, hvor alle spor i vestgående retning igen var farbare.


Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder i forbindelse med sammenfletningen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1122 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke