18. august 2021 - 11:36

App linkNu på Google Play

Lastbilchauffør standsede spøgelsesbilist

Lastbilchauffør standsede spøgelsesbilist

18. august 2021 - 11:36

Kl. 01.05 natten til onsdag fik politiet anmeldelse om en spøgelsesbilist på Kalundborgmotorvejen mod øst ved Regstrup, Holbæk.

 

Flere patruljer kørte mod motorvejen for at standse spøgelsesbilisten, og undervejs kom der flere anmeldelser om, at spøgelsesbilisten havde passeret flere modkørende bilister, der måtte bremse og undvige.

 

Ingen var heldigvis blevet ramt af spøgelsesbilisten, som blev standset af en handlekraftig lastbilchauffør omkring Kirke Sonnerup. Da lastbilchaufføren så forlygter komme imod sig, kørte han sit store køretøj på tværs af motorvejen, så spøgelsesbilisten ikke kunne køre videre. I det samme nåede politiet frem og fik kontakt med føreren af bilen, der havde kørt i den forkerte retning.

 

Bilisten, en 79-årig mand fra Holbæk kommune, blev sigtet for at overtræde færdselslovens regler om vanvidskørsel. Politiet beslaglagde den 79-åriges bil med henblik på konfiskation og inddrog den 79-åriges kørekort, så han ikke må køre, mens sagen behandles. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1050 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger