5. december 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbilchauffører strejker i protest

Lastbilchauffører strejker i protest

Arkivfoto.

5. december 2019 - 01:44

At komme rundt i Frankrig i december vil allerede blive vanskeligt med de strejker, der påvirker den offentlige transport, men nu har franske lastbilchauffører meddelt, at de også strejker og blokerer veje fra lørdag 7. december.

 

Organisationen Organization des Transporteurs Routiers Européens har meddelt, at dens medlemmer vil arrangere protester inklusive vejblokeringer i flere dele af Frankrig.

 

Lastbilchaufførerne er vrede over en to-cents (cirka 15 øre red.) stigning i dieselafgifter og siger, at deres protest vil starte lørdag og kan vare et længere - ikke nærmere bestemt - antal dage.

 

Lastbilchaufførernes protest er ikke knyttet til de strejker, der rammer Frankrig i dag, 5. december, der handler om dele af det franske pensionssystem, men vil falde sammen med, at jernbanemedarbejdere, metrochauffører, buschauffører, flyvebesætningsmedlemmer og flyvekontrollører alle strejker.

I organisationens pressemeddelelse står: "Træt af ikke at føle sig forsvaret og hørt vil vejtransportfirmaer gå på gaden og udtrykke erhvervets legitime vrede."

 

Protesterne vil være "fra 7. december og de følgende dage".

Læst i alt:

1888 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger