2. november 2021 - 21:00

App linkNu på Google Play

Lastbilen der rendte sin vej: Det ka’ satme ikk’ passe

Lastbilen der rendte sin vej: Det ka’ satme ikk’ passe

2. november 2021 - 21:00

Årets mest omtalte lastbil må blive den, der faldt af færgen mellem Hvalpsund og Sundsøre tirsdag i sidste uge. Og den vognmand der nok er blevet ringet mest op af journalister indtil videre i 2021, må være Benny Nielsen, Fredsø Vognmandsforretning.

 

Her en uge efter hændelsen, hvor en af lastbilerne fra Fredsø ”rendte sin vej” og endte i vandet, gør Benny Nielsen status og fortæller, hvordan ugen har været, og hvordan chaufføren har det nu.

 

- Det har været hektisk, det der er sket i denne her uge. Der har været travlt, og der er satme mange mennesker og journalister, der har ringet, siger Benny Nielsen med smil i stemmen og fortsætter:

- Sket er sket. Vi ved ikke med sikkerhed, om chaufføren har glemt at trække håndbremsen. Men vi ved med sikkerhed, at bilen rendte sin vej.

 

Lastbilen og dens anhænger faldt i vandet tidligt tirsdag morgen i sidste uge. Samme aften blev den trukket op af vandet med en kran fra BMS.

 

Der var mange mennesker til stede på havnekajen den aften, lastbilen og anhænger blev trukket op. Men Benny Nielsen havde fra morgenstunden sørget for, at chaufføren ikke var på stedet.

 

- Jeg fik fat i en til at køre over og hente ham. Han skulle ikke være derovre. Der var ingen grund til at udstille ham derovre. Han kom over i en anden bil med det samme . Når sådan noget sker, hvad enten det er en bil, der falder i havnen eller en der er uheldig at blive påkørt, så er det vigtigt at komme ud og køre igen, siger Benny Nielsen.

Det var noget af et chok for Benny Nielsen at få opringningen for en uge siden, hvor meldingen var, at en af hans biler, var kørt af færgen og ned i vandet. Og i første omgang troede han ikke på det.

 

- Jeg får et opkald på vagttelefonen, hvor jeg får at vide, at vi har en bil, der er faldet i vandet. ”Ah, det kan satme ikke passe”, svarer jeg. Jeg har før hørt om biler, der er faldet i vandet, men jeg tænkte alligevel, at det ikke kunne passe. Så ringede jeg til chaufføren, som sagde ”jo, det er rigtigt, den er fandme røget i vandet”. Og så sagde jeg ”nå for satan”. Så i stedet for at køre til kontoret kørte jeg til Hvalpsund, lyder det fra Benny Nielsen.

Vognmanden kom i seng klokken 03.30 den nat efter en lang dag og aften. Det vigtigste for ham var og vil altid være, at hans chauffør og ingen andre kom til skade.

 

 

Du kan høre et længere interview med Benny Nielsen fra Fredsø, som fortæller om den (vand)vittige episode, i Lastbil Magasinets podcast her.

Læst i alt:

18711 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger