Lastbilnyt

29. maj 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

18. veteranfest på vej

29. maj 2018 - 02:00

- Sidste år havde vi et lille dyk med fem ledige pladser, men i år er der overbooket. Vi lægger altid en ny rute, og i år er den cirka 85 kilometer lang med frokostpause ved Skelhøje Vognfabrik.

Jens Chr. Beck, medlem af styregruppen bag Silkeborg Veteran Lastbil Rally, ser med meldingen til Vognmandens Fagblad – som sædvanligt – positivt frem til dette års rullende klassikerfest.  

 

Godt 20 nye biler

Veteranrallyet er kørt hver sommer siden 2001 – som et populært møde mellem ejere og brugere af veteranlastbiler fra både ind- og udland.

Alle biler har registreringsattester, der er mere end 25 år gamle, og i år er deltagerlisten med 115 lastbiler altså fuldtegnet og tilmeldingen dermed lukket. Foruden 85 pladser har løbets ledelse uddelt 30 wildcards.

 

- I år er der tilmeldt godt 20 nye biler. Og foruden de danske biler er der tilmeldt to biler fra Schweiz, tre fra Sverige, fire fra Norge samt syv fra både Tyskland og Holland, tilføjer styregruppens Jens Chr. Beck.

Trofaste sponsorer

Det klassiske møde, hvor flotte veteranbiler og sommerlig hygge kører hånd i hånd, bakkes også op fra sponsorer. En række leverandører til transportbranchen står således nærmest i kø for at støtte begivenheden med kontanter til rallyets udgifter, præmier til deltagerne eller eksempelvis ved at stille biler, materiel og fysiske rammer til rådighed for eventen – uden faktura.

 

Morgenkaffe

Igen i år lægger Silkeborg Motor Co. på Kejlstrupvej i Silkeborg rammen for optakten og starten på rallyet. Det sker med fælles morgenkaffe og rundstykker, og fra kl. 8 har publikum adgang til pladsen og et nærmere kig på de mange flotte biler, der senere på formiddagen kører ud på ruten i og omkring Søhøjlandet.  

Læst i alt:

45 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger