Lastbilnyt

6. september 2018 - 13:03

App linkNu på Google Play

500 lastvogne klar til Jesperhus

6. september 2018 - 13:03

Ikke færre end 500 lastvogne fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Belgien sætter kursen imod Jesperhus på Mors, når Nordens største lastvognsudstilling afholdes i weekenden.

 

Det er 12. gang, arrangementet finder sted, og første år var der 70 deltagende biler. I år forventes over 500.

 

»Blomsterparkens gæster får en oplevelse af de helt store. Der er mange utrolig flotte lastbiler, som skiller sig ud fra mængden. Samtidig er der en helt speciel leben, som kun fås til disse arrangementer. Så er man til store biler, horn og blik, så skal man komme og opleve det denne weekend. Alle truckere viser gerne deres biler frem og der er også nogle, som giver lov til, at f.eks. børnene får lov at komme op at sidde i førerhuset,« fortæller Karin Nielsen - der er teamleder for Events i Jesperhus.

Ud over lastbilerne er der også udstillere på pladsen, og Jesperhus har i anledning af lastbiltræffet også lavet en lille bod, hvor der er smagsprøve på stedets helt egen Edith Øl, og den kan købes til en god pris.

 


Truckerne med familier hygger i Jesperhus

 


Arrangementet har alle årene trukket hele familien af huse. Både når det gælder tilskuere og deltagere.

 

»Truckerne har deres koner og børn med til en fed weekend, hvor der hygges og snakkes på tværs af alle aldre. Der er oplevelser for hele familien, da vi har almindeligt åben i Parken : det vil sige Junglezoo, Hugo´s Legeland og alle vores forlystelser,« fortæller Karin Nielsen.

 

Lørdag aften er der fest for deltagerne og deres familier i et stort telt, og der er lige nu tilmeldt flere end 1.100 deltagere.

I det hele taget har Jesperhus´ cateringfolk rygende travlt, da man fredag aften holder Grill Aften for 800 deltagere samt skal sørge for morgenmad både lørdag og søndag til deltagerne.

 

Lastbilsudstillingen og Jesperhus er åben lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15.

 

Læst i alt:

3384 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger