Lastbilnyt

3. januar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Arbejder for mere flydende naturgas

3. januar 2019 - 01:44

BioLNG EuroNet har meddelt, at man vil arbejde for fortsat stigning i brugen af LNG (flydende naturgas) som brændstof til vejtransport i hele Europa ved gennemførelse af en ny infrastruktur, som skal sikre langsigtet fremgang og udbredt anvendelse i Europa. Det oplyser Iveco Danmark i en pressemeddelelse.

 

Konsortiet, der omfatter Shell, DISA, Scania, IVECO, CNH Industrial Capital Europe under varemærkerne Iveco Capital og Nordsol, vil hver for sig gennemføre individuelle aktiviteter for at få 2.000 flere LNG-lastbiler på vejene, 39 LNG-tankstationer samt opførelse af et produktionsanlæg for bioLNG i Holland.

 

LNG-stationerne skal indgå i et paneuropæisk netværk og vil blive opført i Belgien, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen og Spanien. Stationerne vil blive placeret med ca. 65 kilometers afstand langs de store trafikkorridorer fra Spanien til det østlige Polen.

»LNG er blevet et stadig mere prisvenligt brændstof til tunge godstransporter og vil komme til at udgøre en vigtig energikilde i takt med, at sektoren udvikles,« siger István Kapitány, Executive Vice President, Shell Retail.

»Shells målsætning er at tilbyde kunderne mindre kulstofholdig energi, og de nye LNG-stationer er en vigtig brik i dette puslespil. Jeg ser frem til, at dette vigtige netværk af tankstationer kan byde de europæiske kunder velkommen inden for de nærmere år.«

Læst i alt:

780 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger