Lastbilnyt

30. august 2019 - 02:14

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Bilsyn: Ny storvognshal i Odense

Bilsyn: Ny storvognshal i Odense

Foto: Dekra

30. august 2019 - 02:14

Dekra Bilsyn ekspanderer indenfor syn af store køretøjer og åbner mandag 2. september en nybygget synshal – alene til tunge køretøjer - i Odense.

 

- Dekras overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt Dekra til den største bilsynsvirksomhed. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet – vi vil være den foretrukne lokale synshal der hvor vi er repræsenteret, siger Bo Bay Hougaard, finansdirektør i Dekra Danmark.

Organisk vækst

Ifølge Githa Nørbæk, direktør i Dekra Bilsyn, er åbningen i Odense en del af den organiske vækstplan på storvognsområdet.

 

- Synshallen er nybygget og top moderne og samtidig vores indtog på storvognsmarkedet på Fyn. Hallen kan rumme et modulvogntog inden døre og har en grav i fuld længde. Dekra Bilsyn er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed med et højt serviceniveau, som lægger vægt på at have gode lokale folk i synshallerne, siger hun.

Læst i alt:

25 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger