Lastbilnyt

19. marts 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Continental præsenterer nye dækløsninger i Herning

19. marts 2019 - 01:42

Til årets transportmesse i Herning præsenterer Continental Dæk Danmark en række nyheder inden for lastvognsdæk og dækstyringssystemer til intelligent flådestyring.

 

 

Blandt de produkter, Continental præsenterer på Transport 2019, er den komplette Conti CrossTrac-dækserie, der er udviklet specielt til lastvogne og tung kørsel på eksempelvis byggepladser. Transport til og på byggepladser kan gøre skade på de fleste dæk, men den nyudviklede teknologi sikrer, at dækkene både kan klare barske off-road betingelser samt komfortabel kørsel på asfalterede veje.

 

På Continentals stand kan de besøgende også opleve de digitale dækstyringssystemer ContiPressureCheck og ContiConnect. To løsninger, der sikrer en mere effektiv og intelligent flådestyring med færre nedbrud, dækskader og brændstofudgifter.

 

De innovative løsninger videregiver data ved hjælp af sensorer i dækkene til displays i førerhuset eller på kontoret om dæktryk og temperaturer på hele vogntoget. På den måde bliver flådestyringen konstant overvåget og kan dermed forebygge omkostningsrige driftsudgifter samt optimere lønsomheden i forretningen.

Transport 2019 foregår 21.-23. marts 2019 i Messecenter Herning, hvor flere end 360 udstillere præsenterer deres produkter og løsninger. Der forventes mellem 25-30.000 besøgende over de tre dage.

Læst i alt:

734 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger