Lastbilnyt

29. november 2019 - 02:09

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Dækker tungere rolle

Dækker tungere rolle

29. november 2019 - 02:09

Japanske Bridgestone, verdens største dæk- og gummiproducent, har ændret i sin europæiske regionsstruktur, som er opdelt i Nordeuropa og Centraleuropa, med henholdsvis Storbritannien og Tyskland som hovedland og regionsansvarlig.

 

Det betyder, at Bridgestone Danmark, der før hørte til Bridgestones nordeuropæiske region, nu er en del af Bridgestones centraleuropæiske region, som udover Danmark omfatter Sverige, Finland, Norge, Østrig, Schweiz og Tyskland. Samtidig skifter Bridgestone Danmark reference fra regionshovedkontoret i UK til regionshovedkontoret i Tyskland.

 

Tættere på dansk marked

I forbindelse med de interne organisationsændringer er Bridgestone Danmark i gang med at ansætte og on-boarde en del nye medarbejdere. Hidtil har en del arbejdsopgaver for det danske marked været udført på kontoret i UK – og det er medarbejdere til at løse disse opgaver lokalt, som Bridgestone Danmark nu er i gang med at ansætte på det danske kontor i Søften. Målet er at bringe hele virksomheden tættere på markedet i Danmark.

Lokalt salg og backoffice

De lokale medarbejdere i Søften skal varetage en række funktioner inden for bl.a. økonomi, kundeservice, priser og logistik.

Når de sidste nye medarbejdere er på plads 2. januar 2020, vil Bridgestone Danmark have øget medarbejderstaben med otte medarbejdere, og Bridgestone vil herefter stå endnu stærkere i det danske marked med samtlige salgs- og backoffice-funktioner placeret lokalt på det danske kontor - bedre rustet til fremtidens udfordringer i dæk- og bilbranchen.

Læst i alt:

127 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke