Lastbilnyt

1. april 2019 - 21:55

App linkNu på Google Play

Daimler Trucks overtager robot-firma

Daimler Trucks overtager robot-firma

1. april 2019 - 21:55

Rasmus Haargaard

Daimler Trucks har overtaget majoriteten af aktier i det amerikanske selskab Torc Robotics, som forsker i selvkørende teknologi

 

»At bringe Torc Robotics ind i Daimler Trucks-familien skaber et unikt og kraftfuld holdt af innovative kræfter til at sende selvkørende lastbiler på vejen. Daimler Trucks og Torc Robotics komplementerer hinanden perfekt i forhold til ressourcer, ekspertise og specialviden. Vi skaber en ideel kombination mellem Torc’s ekspertise i smidig software-udvikling og vores erfaring i at levere pålideligt og sikkert lastbil-materiel,« siger Martin Daum, ansvarlig for Daimler Trucks.

 

Torc Robotics skal arbejde tæt sammen med Daimler Trucks’ udviklingsafdeling i Nordamerika, der har som erklæret mål at have selvkørende lastbiler på Niveau 4 til at rulle ud på offentlig vej inden for de næste 10 år.

Daimler Trucks har foreløbig lanceret lastbiler med Niveau 2 selvkørende teknologi til serieproduktion – nemlig modellerne Mercedes-Benz Actros i Europa, Freightliner Cascadia i Nordamerika, og senere på året følger Mitsubishi Fuso Super Great i Asien.

Læst i alt:

622 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger