Lastbilnyt

1. april 2019 - 21:55

App linkNu på Google Play

Daimler Trucks overtager robot-firma

1. april 2019 - 21:55

Rasmus Haargaard

Daimler Trucks har overtaget majoriteten af aktier i det amerikanske selskab Torc Robotics, som forsker i selvkørende teknologi

 

»At bringe Torc Robotics ind i Daimler Trucks-familien skaber et unikt og kraftfuld holdt af innovative kræfter til at sende selvkørende lastbiler på vejen. Daimler Trucks og Torc Robotics komplementerer hinanden perfekt i forhold til ressourcer, ekspertise og specialviden. Vi skaber en ideel kombination mellem Torc’s ekspertise i smidig software-udvikling og vores erfaring i at levere pålideligt og sikkert lastbil-materiel,« siger Martin Daum, ansvarlig for Daimler Trucks.

 

Torc Robotics skal arbejde tæt sammen med Daimler Trucks’ udviklingsafdeling i Nordamerika, der har som erklæret mål at have selvkørende lastbiler på Niveau 4 til at rulle ud på offentlig vej inden for de næste 10 år.

Daimler Trucks har foreløbig lanceret lastbiler med Niveau 2 selvkørende teknologi til serieproduktion – nemlig modellerne Mercedes-Benz Actros i Europa, Freightliner Cascadia i Nordamerika, og senere på året følger Mitsubishi Fuso Super Great i Asien.

Læst i alt:

644 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger