Lastbilnyt

11. december 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Har brugt over 75 mio. kr. på fem år

11. december 2018 - 02:45

I hovedkvarteret ved Hjøllund, syd for Silkeborg, oplever Dantra A/S – én af Skandinaviens største specialister på tanktransport – travlheden i den nordiske og europæiske industri.

 

Travlheden medfører øgede godsmængder – også når det gælder transport af tekniske produkter og kemikalier med tankbiler, specialet hos det 130 vogntog store Dantra, der har investeret mange millioner af kroner i de seneste år.

 

Store investeringer

- Vi har haft fremgang over de seneste fem år, men det har krævet store investeringer. I perioden har vi købt materiel for over 75 millioner kroner, fordi specialtransport kræver store investeringer for at være på forkant teknologisk, siger adm. direktør Kenneth Jensen, Dantra.  

 

Dantra har specialiseret sig i transport af flydende råvarer og halvfabrikata til og fra tekniske og kemiske virksomheder i Europa. Flertallet af kunderne er skandinaviske, resten fra det europæiske kontinent. Især de skandinaviske kunder efterspørger, ifølge Kenneth Jensen, netop den service og de specialkompetencer, som Dantra har leveret i mange af virksomhedens snart 100 år.

Høje krav

Kenneth Jensen:

- Vi gør meget ud af at tilpasse os kunderne. I Skandinavien er der høje krav til kvalitet, service og effektivitet, og det synes kunderne, vi er gode til at levere. Vores chauffører betyder alt for vores fremgang, og vi har heldigvis held til at tiltrække dygtige og dedikerede medarbejdere, fordi vi er en markedsledende virksomhed, men derfor er vi altid på jagt efter nye dygtige chauffører, der forstår at levere en unik service til kunderne. Vi har udskiftet meget på lastvognssiden de sidste par år, så vi har en ny og chaufførtilpasset flåde af lastvogne med vægt på komfort og funktionalitet.

Ny kurs

Dantra A/S har tidligere haft en større del af forretningen inden for olie- og benzinmarkedet, men fremadrettet er det planen, at den del skal udfases, da der er for lidt synergier at hente ved denne transportform. I stedet skal fokus være på kunder inden for tekniske og kemiske brancher.

Læst i alt:

17 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger