Lastbilnyt

4. maj 2018 - 02:03

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Det bliver i familien hos Ove Kock

4. maj 2018 - 02:03

Efternavnet er fortsat Hansen, efter at Ove Kock Hydraulik & Karosserifabrik A/S har ansat en ny direktør og daglig leder.

Den nye direktør er dog både ’en god ven af huset’ og ’et velkendt ansigt’, idet Martin Hansen de seneste fem år har været bestyrelsesformand for Ove Kock, specialist i forhandling og servicering af blandt andet topmoderne renovationsbiler - og én af landets ældste samarbejdspartnere til kranproducenten HMF.

 

Sideløbende med forhandling og servicering af renovationsbiler er det således opbygning af last- og varebiler, med blandt andet kraner og hejsudstyr fra HMF, der sætter dagsordenen hos Ove Kock. Både i Esbjerg og hos den sjællandske afdeling i Ringsted.

Overtog underleverandør

Virksomheden Ove Kock blev grundlagt af Ove Kock i 1970, og i dag er det fortsat den 62-årige Rolf Hansen, der ejer virksomheden.

 

Rolf Hansen brugte i årene fra 1981 til 1994 sin senere virksomhed som underleverandør, da han arbejdede som servicereparatør hos Vestjysk Renovation, der senere blev overtaget af Marius Pedersen.

I 2002 spurgte Ove Kock, om Rolf Hansen ville være med i et generationsskifte og dermed overtage virksomheden. Det gjorde han helt i 2010.

Fra bankbranchen

Hidtil har sønnen, salgschef Frank Hansen, været familien Hansens andet velkendte ansigt udadtil, mens lillebror Martin Hansen altså nu skifter posten som bestyrelsesformand ud med opgaven som direktør og daglig leder. Han tiltræder også sit nye direktørjob med afsæt fra ti år i bankbranchen, senest som filialdirektør.

 

Mere fokus

- Samtidigt overtager vores far posten som bestyrelsesformand, samtidigt med at han fortsætter som teknisk konsulent. Jeg får dermed mere tid til dét, som jeg helst vil arbejde med, nemlig salg, kunde- og leverandørkontakt, fortæller Frank Hansen til Vognmandens Fagblad.

 

Det seneste år har virksomheden på Murervej i Esbjerg blandt andet investeret i nye og moderne rammer til både administration, reception og lager, så virksomhedens medarbejdere lettere følger med i det stigende aktivitetsniveau.

Læst i alt:

58 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger