Lastbilnyt

4. september 2018 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fem års fødselsdag i Odense

4. september 2018 - 02:25

- De første fem år er, som alle børns start på livet, en tid, hvor der læres. De falder og får nogle knubs. Men med stor støtte fra familie og bekendte, en god position stædighed og god baggrundsviden fra branchen er mine første skridt med Din Lastbil Mægler taget, uden at jeg er dumpe i de store huller.

 

Meldingen fra Morten Stegemejer, indehaver af Din Lastbil Mægler ApS i Odense, falder i anledning af, at indehaveren lørdag 1. september rundede de første fem år som selvstændig leverandør til vognmands- og transportbranchen.

Mekaniker og ingeniør

Baggrunden som lastbilmekaniker og siden ingeniør – suppleret med job som salgskonsulent på lastbilsiden – har støttet Morten Stegemejer i hans første fem år med virksomheden.

 

- I starten handlede det alene om at hjælpe kunder med at købe rigtigt ind, til den rigtige pris. Det er stadig hoveddelen af forretningen, både med nyt og brugt materiel.

 

Siden begyndte Morten Stegemejer at importere Ferrari Kraner fra Italien. Din Lastbil Mægler solgte over 70 enheder på knap tre år – blandt andet via Morten Stegemejers tekniske indsigt på området.

Herefter blev Din Lastbil Mæglers samarbejde med Ferrari Kraner udskiftet med forhandlingen af AJK Kroghejs, der tidligere blev forhandlet i Danmark af HMF.

AJK Kroghejs

- Siden 2015 har AJK Kroghejs fra Belgien været ét af hovedprodukterne, der sælges hos Din Lastbil Mægler. AJK har holdt alle løfter om samarbejde, både med hensyn til holdbarhed, backoffice, reservedele med mere. Det er en rigtig positiv historie, som hele tiden udvikler sig til at bliver en større del af forretningen.

 

Fra og med september i år er det derimod slut med ligeledes italienske Hyva Kraner hos Din Lastbil Mægler, hvilket betyder, at Hyva Polska overtager forpligtigelserne for de solgte enheder, der kører i Danmark.

 

- Det har simpelthen ikke været økonomisk muligt igen at indgå et samarbejde med Hyva / Amco Veba /Ferrari gruppen igen, efter bruddet med Ferrari i efteråret 2016, forklarer Morten Stegemejer. Så er det meget bedre at hjælpe kunder med at købe den rigtige kran, med hensyn til mærke, størrelse med videre, så rollen som mægler træder mere igennem.

V-Spoiler, Truckspoiler.dk

I 2015 blev Din Lastbil Mægler – via selskabet Truckspoiler.dk - medejer af V-Spoiler, der producerer patenterede spoilere på blandt andet trailere, last- og varebiler. Spoilerne nedsætter køretøjernes luftmodstand og dermed dieselforbrug og CO2-udslip. V-spoiler har siden indgået flere kontrakter, der betyder, at Ekeri i Finland nu er distributør af spoilerne i Finland, Sverige og Norge. Planen er, at V-spoiler er standardmontage på alle Ekeri’s trailere i fremtiden. Derudover forhandles V-Spoiler i USA, Europa og herunder England.

De Groot

Ligeledes i 2015 blev opbygninger af rednings- og bjergningsbiler fra hollandske De Groot en del af programmet i Odense.

 

- Totalløsninger er det, som mange kunder efterspørger. De Groot er en mindre fabrik, der bygger redningsbiler ud fra devisen om, at kundens ønsker kommer i første række. Det er et specialprodukt, der emmer af kvalitet og sigter på dem, som vil give lidt mere - men så også har en opbygning, som holder tiden ud.

Containere

Senest er Din Lastbil Mægler blevet forhandler af containere fra DLM Weiscon. Dermed kan forhandleren i Odense levere et lastbilchassis fra en dansk importør – monteret med en kran, et kroghejs og tilhørende container eller komprimator, alt efter kundernes ønsker.

 

- Vi mærker en stigende interesse for totalløsninger, hvor kunden plukker fra hylden – lige i tråd med vores slogan, tilføjer indehaver Morten Stegemejer.

Læst i alt:

59 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger