Lastbilnyt

5. oktober 2019 - 16:38

App linkNu på Google Play

Ford Trucks er i dialog med dansk forhandler

Ford Trucks er i dialog med dansk forhandler

5. oktober 2019 - 16:38

Rasmus Haargaard

Ford F-Max vandt for et år siden titlen som International Truck of the Year 2019, og siden er det gået stærkt for Ford Trucks med at udrulle salgs- og servicenetværket i Europa.

 

Østeuropa er dækket, og Ford Trucks har netop etableret sig med autoriserede forhandlere i Spanien og Portugal – som de første lande i Vesteuropa.

 

Ifølge køreplanen fra Ford Trucks skal de nordiske lande også være dækket af et forhandlernetværk senest i 2022 – men for Danmarks vedkommende kan det komme langt hurtigere end forventet.

 

Den tyrkiske lastbilproducent er nemlig allerede nu i dialog med en dansk forhandler, som er interesseret i at tage importen af Ford Trucks’ lastbilprogram i Danmark.

»Ja, det er korrekt. Vi fik en henvendelse fra en dansk forhandler, som selv viste interesse og kontaktede os,« bekræfter Ercan Emrah Duman, direktør for International Markets hos Ford Trucks, over for Lastbil Magasinet.

 

Midt i oktober tager han selv til Danmark for at mødes med den danske forhandler – og muligvis komme tættere på en aftale om salg af Ford Trucks til danske kunder.

 

»Hvis det falder på plads, så kan vi have en aftale allerede i år. Indtil videre skal vi mødes og snakke videre om det. Det er hurtigere end planlagt, men hvis vi kan finde den rigtige løsning, så er vi åbne for at starte salget i Danmark allerede nu,« siger Ercan Emrah Duman.

Ford Trucks lancerede langtursmodellen F-Max i efteråret 2018. Den fås indtil videre i én version – som 4x2 trækker med Ford Trucks’ egen 12,7 liters Ecotorq-motor på 500 hk, samt 12 trins Traxon-gearkasse fra ZF.

 

Servicenetværket er allerede på plads i Danmark. TIP Trailer Services er således udpeget som officiel servicepartner med fem danske afdelinger klar til at tage imod Ford-lastbiler.

Læst i alt:

4081 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger