Lastbilnyt

9. april 2019 - 10:38

App linkNu på Google Play

Ford Trucks fremskynder planer for Vesteuropa

9. april 2019 - 10:38

Rasmus Haargaard

Lastbiler fra Ford Trucks kommer inden længe til salg fra autoriserede forhandlere i Vesteuropa – væsentligt hurtigere end oprindeligt planlagt.

 

Ford Trucks’ oprindelige målsætning var at have etableret sig med salgsnetværk i Østeuropa og servicenetværk i hele Europa i løbet af 2020. Men allerede nu er Ford Trucks allerede i konkret dialog med forhandlere i flere vesteuropæiske lande om at etablere salgsnetværk.

 

Det oplyser Haydar Yenigun, adm. direktør i Ford Otosan, den tyrkiske bilkoncern, som Ford Trucks er en del af. De fremskyndede planer er et direkte resultat af, at Ford Trucks’ nye langtursmodel, F-Max, i efteråret blev kåret som International Truck of the Year 2019, oplyser han.

 

»Prisen gav os en masse opmærksomhed i europæiske medier, og derfor har vi besluttet at fremskynde vores planer om at gå ind på de vesteuropæiske markeder. Vi har allerede indledt forhandlinger med forhandler-kandidater i Italien, Spanien og Portugal til at starte med,« oplyser Haydar Yenigun.

Ford F-Max fås indtil videre kun som trækker i 4x2 version med 500 hk, som leveres af Ford Trucks’ egen Ecotorq-motor, samt Traxon-gearkasse fra ZF. Ford Trucks er dog også i gang med at undersøge markedet for 6x2 trækkere, bl.a. med henblik på at etablere sig i Norden. Ford F-Max produceres på Ford Trucks’ fabrik ved Istanbul i Tyrkiet.

 

I Danmark har Ford Trucks indgået aftale med TIP Trailer Services om at etablere to officielle Ford Trucks-serviceværksteder – nemlig i Taulov og Taastrup.

Læst i alt:

2367 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger