Lastbilnyt

15. december 2019 - 13:12

App linkNu på Google Play

Ford Trucks har også indtaget Italien

Ford Trucks har også indtaget Italien

15. december 2019 - 13:12

Rasmus Haargaard

Ford Trucks fortsætter ekspansionen i Vesteuropa med åbningen af lastbilsalget i Italien, som blev officielt lanceret i sidste uge. Det kommer i kølvandet på nylige introduktioner på markederne i Portugal, Spanien, Polen og Litauen.

 

Forhandleren F-Trucks Italia bliver officiel distributør for Ford Trucks’ tunge lastbilserier på det italienske marked – og i særdeleshed langtursmodellen Ford F-Max, der blev kåret til International Truck of the Year 2019, og som Ford Trucks har store ambitioner for på det europæiske marked.

 

»Vi udvider med beslutsomme skridt i Europa og opnår løbende vores målsætninger. Efterhånden som vi udbygger vores infrastruktur gennem samarbejde med forhandlere, udvikler vi også på fuld kraft nye planer for forskellige markeder og regioner,« sagde Serhan Turfan, Vice President i Ford Trucks ved pressemødet i Italien forleden.

Ud over 4x2 trækkeren Ford F-Max har Ford Trucks også et modelprogram af forskellige trækkere og chassisbiler til anlægskørsel og distribution over 16 ton.

 

I Danmark er TIP Trailer Services autoriseret servicepartner med fem danske lokationer til at servicere og reparere lastbiler fra Ford Trucks. Samtidig er Ford Trucks i øjeblikket i dialog med flere potentielle danske salgsforhandlere af Ford Trucks’ modelprogram.

Læst i alt:

1753 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke