Lastbilnyt

25. juni 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Ford Trucks indtager Polen

Ford Trucks indtager Polen

25. juni 2019 - 01:45

Rasmus Haargaard

Efter adskillige måneders analyser og dialog har tyrkiske Ford Trucks nu etableret et samarbejde i Europas fjerdestørste transportland – Polen.

 

Det er selskabet Q Service Truck, som skal repræsentere det tyrkiske lastbilmærke på det polske marked. Q Service Truck er den største uafhængige lastbilforhandler i Polen og har i alt 76 værksteder i landet – samt yderligere 100 værksteder uden for Polen.

 

Men endnu mere belejligt, så er Q Service datterselskab af Inter Cars, som er Polens største og Europas næststørste reservedelsforhandler.

 

Q Service Truck er allerede i gang med at planlægge udrulning af Ford Trucks på det polske marked – og i særdeleshed flagskibet Ford F-Max, langturstrækkeren som blev kåret til International Truck of the Year 2019.

Allerede til september vil 6 udvalgte polsk Q Service forhandlere begynde salg og service af Ford-lastbiler, og inden årets udgang skal tallet have rundet 10. I løbet af næste år skal yderligere 10 forhandlere i Polen være en del af Ford Trucks’ salgs- og servicenetværk.

 

I Danmark er der foreløbig ingen planer om at starte salg af Ford Trucks, men TIP Trailer er allerede udpeget som serviceforhandler med fem officielle servicepunkter landet over.

Læst i alt:

878 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger