Lastbilnyt

19. november 2021 - 00:07

App linkNu på Google Play

Ford Trucks starter salget i Frankrig

Ford Trucks starter salget i Frankrig

Ford Trucks udstiller i disse dage på Solutrans-messen i Frankrig med denne flotte F-Max i tricolore-farver.

19. november 2021 - 00:07

Rasmus Haargaard

De tyrkiske lastbiler fra Ford Trucks kommer nu også til salg på det franske marked. På udstillingen Solutrans, der slutter lørdag, markerer Ford Trucks sin etablering med salgsforhandling i Frankrig.

 

Salget skal ske gennem selskabet F-Trucks France, som er et joint venture mellem Groupe Maurin, Groupe DMD og Groupe Amplitude, som er velkendte aktører i den franske bilindustri.

 

Ford Trucks’ plan er at åbne 25 salgslokationer i Frankrig i løbet af 2022.

 

I forbindelse med lanceringen offentliggjorde Ford Trucks aftalen om at levere 60 modeller af Ford F-Max-serien til det store franske transport- og logistikfirma Combronde Groupe.

 

Ford Trucks’ stærkeste kort på det europæiske marked er F-Max, som vandt titlen som International Truck of the Year 2019. Der er tale om en 4x2 trækker med 500 hk, udviklet og produceret af Ford Trucks i Tyrkiet.

Ford Trucks har etableret servicenetværk over hele Europa, og salgsnetværket er på plads i Øst- og Sydeuropa, samt bl.a. Tyskland, Belgien, Luxembourg og Frankrig. Næste mål er angiveligt Holland, og til Lastbil Magasinet har Ford Trucks, at Danmark følger i 2022. TIP Trailer Services er allerede udpeget som servicepartner for Ford Trucks i Danmark.

Læst i alt:

1704 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger