Lastbilnyt

10. juni 2021 - 20:21

App linkNu på Google Play

Ford Trucks tager endnu et skridt ind i Vesteuropa

10. juni 2021 - 20:21

Rasmus Haargaard

Ford Trucks har etableret sig med salgsforhandlere i endnu et vesteuropæisk land – nemlig Luxembourg, der er det seneste kryds på europakortet for den tyrkisk baserede lastbilproducent.

 

Ford Trucks har i de seneste år etableret salgsnetværk i hele Østeuropa og har også begyndt indtoget i Vesteuropa med netværk i Spanien, Italien, Portugal – og for nylig Belgien, samt nu også Luxembourg.

 

Ford Trucks har indgået samarbejde med lastbilforhandleren GTTS om officiel distribution af lastbiler fra Ford Trucks i Luxembourg.

 

Etableringen i Belgien tidligere på året og nu Luxembourg er en del af Ford Trucks’ anden fase af indtoget i Vesteuropa. Norden, herunder det danske marked, er planlagt til at være del af den tredje fase inden for de kommende år.

Servicenetværk er allerede etableret i hele Europa. I Danmark er TIP Trailer Services autoriseret servicepartner for Ford Trucks.

Læst i alt:

1143 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger