Lastbilnyt

17. marts 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Ford Trucks: Vi arbejder hårdt på at nå Danmark

Ford Trucks: Vi arbejder hårdt på at nå Danmark

17. marts 2021 - 01:45

Rasmus Haargaard

Ford Trucks offentliggjorde i sidste uge etableringen af et salgsnetværk i Belgien, og dermed rejser spørgsmålet sig igen, om danske vognmænd snart kan se frem til et comeback for Ford-lastbiler i Danmark?

 

Lastbil Magasinet har tidligere omtalt Ford Trucks’ bestræbelser på at etablere sig på det danske marked. Repræsentanter for Ford Trucks har været i Danmark ad flere omgange for at tale med mulige danske samarbejdspartnere – men en aftale er endnu ikke kommet på plads, og corona-pandemien satte for en stund den nordiske invasion på standby.

 

Danmark er dog stadig på Ford Trucks’ radar. Det oplyser Ceren Günes, kommunikationsansvarlig i Ford Otosan-koncernen over for Lastbil Magasinet.

 

- Der kommer til at gå lidt længere tid, før vi når til Danmark. Men vi arbejder pt. hårdt på at nå derhen så hurtigt som muligt, fortæller Ceren Günes.

Ford Trucks har ambitioner om at dække hele Europa med et salgsnetværk. Foreløbig er Østeuropa dækket, og i 2019 blev der indgået aftaler i Spanien, Portugal og Italien. Forleden blev næste skridt altså taget med Belgien – og der er formentlig yderligere en række lande, der skal på plads, før Danmark står for tur.

 

- Vi har inddelt markedsintroduktionen i Vesteuropa i tre faser. I den første fase har vi med succes etableret os i Italien, Spanien og Portugal. Med Belgien har vi startet fase 2, og vi fortsætter i den kommende tid med Luxembourg, Tyskland, Holland og Frankrig. I den tredje og sidste fase går vi efter det danske og nordiske marked, oplyser Ceren Günes til Lastbil Magasinet.

Ford Trucks’ topmodel er Ford F-Max, som blev kåret til International Truck of the Year 2019. F-Max er indtil videre lanceret som 4x2 trækker, og derudover har Ford Trucks også et modelprogram af forskellige trækkere og chassisbiler til anlægskørsel og distribution over 16 ton.

 

Ford Trucks er en division af den tyrkiske bilkoncern Ford Otosan, som er et joint venture mellem Ford Motor Company og den tyrkisk koncern Koc Holding. Ford Trucks’ produktion og udvikling af lastbiler har base i og omkring Istanbul, Tyrkiet.

 

I Danmark er TIP Trailer Services autoriseret servicepartner med fem danske lokationer til at servicere og reparere lastbiler fra Ford Trucks.

 

Læst i alt:

976 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke