Lastbilnyt

11. august 2017 - 02:41

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fra Hydrolift til AJK

11. august 2017 - 02:41

Belgiske Hydrolift, der hidtil har været et separat firmanavn under AJK, hvor virksomheden alene har produceret kroghejs, vender nu tilbage til moderselskabet AJK.

Derfor vender produktnavnet nu også til det kendte og gamle navn, AJK.

 

Meldingen er, at det ikke har været givtigt at separerer produktionen af kroghejs fra alle de andre produkter, hvorfor sammenlægningen nu er sket. Dermed flytter produktionen af kroghejs fem kilometer til AJK’s hovedfabrik, hvor der i forvejen produceres tippelad, tanke, containere, skiploadere, trailere og meget andet.

 

Med sammenlægningen lægges er op til en mere skarp og målrettet konkurrencedygtig produktion. AJK’s kroghejs er kendt i Europa, Mellemøsten og Asien ”som et stærkt, enkelt og driftsikkert kroghejs.”

 

Din Lastbil Mægler ApS ved Odense, AJK’s samarbejdspartner i Danmark, får samtidigt mulighed for at tilbyde andre af AJK’s produkter til det danske marked. Det er bl.a. tippelad a la Zetterberg, Meiller og andre sværere typer af lad. Desuden er AJK kendt for deres komprimatorkasser, hvorfor Din Lastbil Mægler nu forbereder at kunne servicerer kunder i Danmark, Færøerne og Grønland.

Aktuelle leveringer

I disse uger er Din lastbil Mægler i øvrigt i gang med at opbygge fem styk Mercedes’er til Preben Andersen på Sjælland. Hertil kommer et nyt kroghejs på en fireakslet knæk-traktor samt to styk til Marius Pedersen, der monteres på Mercedes-chassis’er.

 

- AJK og Din Lastbil Mægler ser frem til en spændende tid, hvor efterspørgselen på AJK’s produkter stiger i takt med, at kunderne i Danmark har fået øjnene op for AJK’s kvalitet i samspil med enkelthed og funktionalitet lyder det fra Din Lastbil Mægler.

Læst i alt:

35 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger