Lastbilnyt

2. februar 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fynsk matador køber op igen

2. februar 2018 - 02:45

 

I morgen, lørdag 3. februar 2018, overtager den fynske storvognmand Poul Schou A/S, Odense, samtlige aktiviteter med landsdækkende maskinflytning fra Palle Staal Transport ApS, Vejle.

Alle chauffører og disponent Jan Hansen følger med over til Poul Schou A/S, der har høje forventninger til overtagelsen, herunder at medarbejdere og kunder oplever en stærkere forretning.

 

Vognmand Palle Staal, Palle Staal Transport ApS:

- Palle Staal Transport vil udbygge vores aktiviteter i entreprenørbranchen og vil fortsat udvikle virksomheden i den retning.

Schou: Fokus på vækst

Poul Henrik Schou, direktør og ejer af Poul Schou A/S, fortsætter:

- I Poul Schou har vi stor fokus på vækst i vores aktiviteter inden for kran- og maskintransport, derfor falder handlen naturligt for begge virksomheder. Vi er stolte af at få mulighed for at drive afdelingen for maskintransport fra Palle Staal Transport videre. Vi er en virksomhed med mange ligheder til Palle Staal Transport – nemlig kvalitet og høj service. Og vores mål er, at vores kunder og samarbejdspartnere skal opleve, at samme høje kvalitet vil fortsætte i vores daglige samarbejde.

40 kranbiler

Poul Schou A/S beskæftiger sig med specialtransporter på blokvogne og 40 kranbiler, som dagligt udfører opgaver rundt i hele Danmark.

 

- Vi ser frem til at betjene endnu flere virksomheder rundt omkring i landet. Som totalleverandør af ydelser indenfor maskin-, kran- og affaldstransport ser vi opkøbet som en naturlig udvikling i vores forretningskoncept, så vi er klar til at varetage større entreprenøropgaver i forbindelse med Odenses omdannelse fra forstads by til storby, tilføjer Poul Henrik Schou, 3. generation i Poul Schou A/S.

Endnu stærkere 78-årig

Poul Schou A/S beskæftiger 115 medarbejdere, der blandt andet også udfører transport og udlejning af skibscontainere, mobil sikkerhedsmakulering og arkivhåndtering på eget dokumenthotel.

 

Virksomheden fejrede 75 års jubilæum 1. januar 2015.

Læst i alt:

18 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger