Lastbilnyt

8. september 2017 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hiab udvider programmet

8. september 2017 - 02:40

Sawo, forhandler af lastbilkraner fra Hiab, melder, at Hiab nu lancerer kontinuerlig drejning på sine stykgodskraner i klassen 30 til 40 tonmeter. Kontinuerlig drejning har tidligere kun været tilgængelig til de største Hiab-kraner med en kapacitet på over 50 tonmeter.

 

Bedre adgang

Kontinuerlig drejning giver bedre adgang til lasten, man kan undgå unødvendig tilbagekørsel, og driften bliver sikrere uden besværlige løft og stop i risikable positioner.

Kombineret med arm- og jib-drift til byggeri, transport og specialopgaver gør kraner med kontinuerlig drejning dermed arbejdet hurtigere, smartere og mere sikkert, melder Sawo.

 

Læssecyklusserne er hurtigere og øger produktiviteten: Kontinuerlig drejning øger produktiviteten, fordi operatørerne kan bevæge kranen derhen, hvor den skal bruges, i en komplet cirkel og mere til. De rigtige arm- og jib-muligheder giver operatørerne, hvad de har brug for til effektive resultater uden afbrydelser.

Tæt på

Det hele bringes tæt på og inden for nem rækkevidde med præcis styring, uanset hvordan operatøren drejer sig rundt: Kontinuerlig drejning gør løftene lettere og mere sikre, fordi operatørerne kan vælge den bedste vej til løftet og undgå unødvendig og potentielt usikker standsning og tilbagekørsel.

 

Målrettet design optimerer ydeevnen: Hiab-kraner med kontinuerlig drejning er bygget specielt med henblik på høj præcision ved lang rækkevidde (anvendelser med langt armsystem) eller til mere løftekraft tæt på lastbilen (anvendelser med kort armsystem).

Modeller

Følgende modeller kan leveres med kontinuerlig drejning:

 

358 X-HiPro (special-designet til anvendelser med langt armsystem med eller uden jib), X- HiPro 408 (specialdesignet til anvendelser med langt armsystem, med eller uden jib for maksimal ydeevne) og X-HiPro 418 (specialdesignet til anvendelser til kort og mellemlangt armsystem i mere udviklet markeder med høj efterspørgsel efter elektroniske sikkerhedsfunktioner og optimal ydeevne).

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger