Lastbilnyt

9. august 2017 - 01:43

App linkNu på Google Play

Klar til "Det Vilde Ræs" i Brørup

9. august 2017 - 01:43

Af Redaktionen |

Der er lagt op til en hyggelig og afslappet atmosfære med god tid til en snak med kolleger og samarbejdspartnere i branchen, når ”Det Vilde Ræs” finder sted lørdag 9. september hos NDI i Brørup.

 

Men man får også faglige indtryk, for der er både demonstration af frigørelse i en bil, rundvisning hos NDI, man kan snakke med både Færdsels- og Tungvognspolitiet, Dekra og Amu Fyn er på stedet, der er udstilling af veteranlastbiler, udstilling af kraner og meget andet.

 

»Det er en dag, hvor vi inviterer alle vores samarbejdspartnere, så vi kan lave en hyggelig dag med sparring og gode tilbud for både kunder og medlemmer,« siger distriktskonsulent i ITD Dan Zoega Christensen i en pressemedddelelse.

Dagen er samtidig krydret med små transportkonkurrencer, hvor man enten skal være hurtig, have sin viden om transportbranchen i orden eller gætte rigtigt. Præmierne spænder fra et olieskift, køretur i en racerbil til et rejsegavekort.

 

”Det Vilde Ræs” er arrangeret i samarbejde mellem ITD, Ribe Amts Vognmandsforening og Nordisk Dækimport (NDI). Arrangementet finder sted lørdag 9. september fra klokken 10 til 16 hos NDI, Merkurvej 7, 6650 Brørup.

 

Tilmelding til ”Det Vilde Ræs” skal ske senest 19. august 2017 på følgende link:

http://itd.dk/aktiviteter/kalender/det-vilde-raes-09-09-2017/

Læst i alt:

1381 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk