Lastbilnyt

5. januar 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kran, lad og spil til Fyn

5. januar 2018 - 02:15

Stentransporten Vissenbjerg ApS har modtaget et fast lad og en bagmonteret Hiab-kran, model X-HiPro 548 E-9, udstyret med spil.

Det hele er monteret på en Volvo 8x4 hos Sawo i Kolding, i samarbejde mellem Autohuset Vestergaard i Odense, Hedensted Ladfabrik og Sawo.

 

Stentransporten Vissenbjerg har fået opfyldt, at koblingslængden ikke overskrider ti meter, samt at det er muligt at køre med en skibscontainer på ladet.

 

Prototype

Kranen er en prototype, hvor slangerullerne kører på kranarmens indvendig side. Kranen leveres med to manuelle udskud, så den maksimale rækkevidde vandret er 26 meter. Kranen er udstyret med siddenock på siden af stammen, hvor chaufføren kan sidde med radiostyringen.

 

Kranen er også udstyret med Hiabs V200-ventil, der sikrer høj hastighed og stor nøjagtighed, når kranen bruges til det yderste.

Stentransporten Vissenbjerg ejes af Heine Pedersen, og virksomheden opererer primært indenfor byggebranchen. Kørslen består blandt andet af transport af mur- og tagsten, klinker, porebeton, storsække, elementer samt juletræer.

Læst i alt:

21 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger