Lastbilnyt

27. november 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kudsk & Nissum sælger Kolding-afdeling

27. november 2018 - 02:45

For knap tre år siden åbnede Kudsk & Nissum A/S i Vojens en ny værkstedsfilial i Kolding. Og siden er de tre indehavere, John Nissum samt far og søn, Jørn og Morten Kudsk, blevet positivt overrasket over det tempo, som den – på daværende tidspunkt nyansatte - daglige leder i Kolding satte.

 

- Som det selvstændige datterselskab Kudsk & Nissum Kolding har udviklet sig, har Henrik Conradsen fået nye visioner. Vi tre i Vojens kan ikke lægge vores energi to steder. Derfor overtager Henrik Conradsen nu firmaet i Kolding med reparation og service af alle typer lastbiler. Det frigiver tid til, at vi i Vojens kan koncentrere os om at udvikle Kudsk & Nissum med både reparationer og opbygning af lastbiler samt de øvrige aktiviteter med vognmandsforretning og transportfirma, fortæller driftsleder og medindehaver Morten Kudsk.

Truckcenter Kolding

27-årige Henrik Conradsen markerer overtagelsen af Kudsk & Nissum Kolding ApS ved blandt andet at ændre firmaets navn til Truck Center Kolding. Han har været med i virksomheden på Vejlevej i Kolding næsten fra starten og har i øvrigt på det nærmeste lastbilolie i blodet.

 

- Familien havde vognmandsforretning i Rødding i 42 år. Selv kom jeg i lære som lastbilmekaniker hos Carsten Noer Service i Toftlund i 2008. Siden var jeg mekaniker hos en vognmand i Rødding, fortæller den nye virksomhedsejer Henrik Conradsen.

 

Et højt aktivitetsniveau er kendetegnende for Henrik Conradsen, der har ’været vant til at have tre-fire job samtidig’. Blandt andet har han ’hjulpet med at skrue’ hjemme i vognmandsfirmaet, kørt for Dansk Autohjælp, fremstillet og monteret alu-facader – og har haft tid til at stifte familie med kæreste og to børn.

- Efter at jeg havde været hos Kudsk & Nissum et halvt års tid, kunne jeg mærke, at det her var mig. Det har været planen længe, at jeg på et tidspunkt skulle med i ejerkredsen på halv basis. Men jeg ønsker nok mere fart på udviklingen i Kolding, end det kan passes ind i totalen hos Kudsk & Nissum, vurderer Henrik Conradsen.

 

Fortsætter service

Truck Center Kolding fortsætter den hidtidige linje fra Kudsk & Nissum Kolding. Nemlig reparation og service af alle store lastbiler, trailere, hejs, kraner og dæk.

 

- Det bliver samme koncept som i Vojens med alt under ét tag. Nyopbygninger lader jeg fortsat Kudsk & Nissum om, men i øvrigt satser vi på et tæt samarbejde, så vi fortsat dækker et stort område, siger Henrik Conradsen.

Truck Center Kolding får fra start otte medarbejdere på værkstedet.

Overtog i Toftlund

Frasalget af Kolding-værkstedet til Henrik Conradsen reducerer ikke aktiviteten hos Kudsk & Nissum i Kolding. For godt et års tid siden overtog virksomheden Carsten Noer Service i Toftlund, og dermed fik Vojens-firmaet en ny bastion lidt længere mod sydvest. Den indgår som en del af en Kudsk & Nissum-oprustning i det sydjyske, fortæller Morten Kudsk.

Læst i alt:

174 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger