Lastbilnyt

3. februar 2017 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Løfter 1700 kg. på 60 meter

3. februar 2017 - 02:00

Nu tilbyder Tvis Vognmandsforretning A/S ekstraordinær kranservice via investeringen i en opsigtsvækkende ny mobil tårnkran fra hollandske Spierings.

Den mobile mastodont af en tårnkran fra den hollandske kranproducent Spierings Mobile Cranes er således trillet ind på gårdspladsen i Tvis ved Holstebro.

 

Spieringskranen er en kombination af en mobilkran og de stationære tårnkraner, der typisk ses på byggepladser. På blot 30 minutter folder den sig ud fra noget, der ligner en lastbil, til en solidt plantet kran, der skyder 40 meter lodret op i luften og imponerende 60 meter vandret ud.

 

- Kombinationen af mobilitet, enorm styrke og stor rækkevidde er unik og noget, som mange virksomheder i bygge- og anlægsbranchen efterspørger. Spieringskranen er god på byggepladser med begrænset plads, og vi kan køre den ind i gader i storbyer og løfte byggematerialer over taget og om i gården. Ude på 60 meter kan den løfte 1700 kilo, det er rigtig meget, siger Preben Sørensen, direktør i Tvis Vognmandsforretning A/S.

Komplet kranpalette

Med tilføjelsen af Spieringskranen råder den vestjyske transport- og logistikvirksomhed nu over en komplet palette af kraner til de mange kunder i bygge- og anlægsbranchen. Størrelsen efter den store Spieringskran er firmaets mobilkraner, herefter kommer de mange lastbilkraner og sidst de ekstremt fleksible minikraner af mærket Jekko.

 

- Spieringskranen supplerer perfekt vort koncept om at tilbyde totalløsninger til vore kunder, og vi har store forventninger til efterspørgslen - blandt andet fra virksomheder, der arbejder med facademontering. Jeg er glad for, at vi nu kan løfte alle typer af kranopgaver og dermed øge samarbejdet med eksisterende kunder samt servicere helt nye kundegrupper, fortsætter direktør Preben Sørensen.

 

Spieringskranen har selv ballast med på bilen og køres og opstilles af én mand på højst 30 minutter. Tre medarbejdere i Tvis Vognmandsforretning har modtaget grundig undervisning hos producenten i Holland.

Løser ”umulige” opgaver

Det er blot halvandet år siden, at Tvis Vognmandsforretning erhvervede sig agenturet for Jekko’s minikraner, og udvalget af kraner er dermed blevet markant udvidet inden for de seneste år.

 

- Vi går altid efter det bedste materiel, og Spierings og Jekko er det bedste på markedet i hver sin ende af skalaen. Når kunderne først prøver Jekko’s minikraner, vil de ikke bruge andre – de får simpelthen mere fra hånden. Kranerne gør det muligt at løse nogle næsten umulige opgaver, da de fylder mindre, når længere og kan løfte mere end konkurrenterne på markedet. Samtidig har de støtteben, der kan stabilisere kranen selv under dårlige pladsforhold, tilføjer Preben Sørensen.

Minikranerne kan løfte op til 7,5 tons og har en rækkevidde op til 27 meter med hydraulisk fly jiib.

Tvis Vognmandsforretning er, med næsten 30 års erfaring i branchen, specialiseret i transport, montage- og opstillingsarbejde inden for byggeindustrien - via afdelinger i Aulum, Fredericia og Greve.

Læst i alt:

96 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger