Lastbilnyt

9. april 2019 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny formand hos dækimportørerne

9. april 2019 - 02:00

Jannick Ditlevsen, 47 år og salgschef for dækfirmaet Apollo Vredesteins danske aktiviteter, er den nye formand for Dækimportørforeningen.

Han blev valgt på foreningens årlige generalforsamling forleden, hvor han afløste den hidtidige formand, 59-årige Kenneth Saust, der er administrerende direktør for Yokohama Danmark.

 

Da Kenneth Saust blev formand i 2005, var det kun 70 procent af de danske bilister, der kørte på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren. Et intenst og vedvarende informationsarbejde fra Dækimportørforeningen har hævet det tal til i dag, 14 år senere, at være 90 procent.

Selv om der ikke i Danmark er lovkrav om at benytte vinterdæk i vinterligt føre, hvilket er tilfældet i nabolandene Sverige og Tyskland.

God udvikling

- Det siger noget om de danske bilisters ansvarlighed, og det er en udvikling, jeg er meget tilfreds med. Dermed kan jeg med god samvittighed give posten som formand videre, vurderer Kenneth Saust.

 

Dækimportørforeningens nye formand har en lang karriere indenfor salg og marketing. Før han kom til Apollo Vredestein, har han arbejdet for flere andre dækimportører samt i store selskaber udenfor dækbranchen.

 

- Jeg vil fortsætte det gode arbejde, som er blevet udført, for at sikre lovgivning på dækområdet, og jeg vil gerne styrke det gode samarbejde mellem leverandører, foreninger, forhandlere og forbrugere i en meget dynamisk branche, siger Jannick Ditlevsen om sine opgaver for dækimportørerne.

To år

Den nye formand er valgt som formand for en toårig periode efter foreningens nye rotationsprincip for formandsposten.

Dækimportørforeningen består af de førende fabriksejede importører af dæk til det danske marked - Apollo Vredestein, Bridgestone, Continental, Goodyear Dunlop, Michelin, Pirelli og Yokohama.

Læst i alt:

15 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger