Lastbilnyt

6. december 2019 - 02:13

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny profil: Lastvognscenter Syd

Ny profil: Lastvognscenter Syd

Hele mandskabet hos Kudsk & Nissums lastvognsværksted er klar til at få det nye firmanavn op over værkstedsporten. 25 medarbejdere er tilknyttet værkstedet. Fra nytår hedder firmaet Lastvognscenter Syd.

6. december 2019 - 02:13

Kudsk & Nissum A/S i Vojens er kendt for to aktiviteter - en vognmandsforretning og et lastbilværksted.

Sidstnævnte får fra nytår en ny profil med navnet Lastvognscenter Syd, inklusive nye væsentlige aftaler om produkter.

 

- Vi ønsker at slå helt klart fast, hvad vi laver i virksomheden. Derfor deler vi Kudsk & Nissum op i to grene. Så fremover skal man ikke have fat i Kudsk & Nissums værksted. Man går direkte til Lastvognscenter Syd, som er det nye navn for værkstedsaktiviteterne. Og i øvrigt også stedet hvor vi får helt nye aftaler med direkte adgang til både produkter og knowhow fra nogle af de helt store aktører, forklarer afdelingsleder og medejer Morten Kudsk.

HMF-servicepartner

Morten Kudsk fortsætter:

 

- Det er vigtigt for os at vise, at vi er et professionelt lastvognscenter. Vi har drevet værksted i mere end 25 år. Så nu er det på tide, vi får skilt aktiviteterne klar ad i den daglige bevidsthed om, hvad der foregår på Tingvejen 40 i Vojens. Derfor får værkstedet nyt navn, og der kommer et nyt firmaskilt op over værkstedsporten. Her kommer i øvrigt også til stå HMF, for et nyt tiltag er også, at Lastvognscenter Syd bliver servicepartner for HMF, som er blandt verdens førende leverandører af lastbilkraner.

 

I forvejen har folkene på værkstedet særdeles godt kendskab til HMF-produkterne, som foruden kraner også omfatter wirehejs, tippelad samt JOAB-kroghejs. Masser af lastbiler er gennem årene bygget op med netop produkter fra HMF, og der har været godt samarbejde mellem værkstedet og den danske fabrik i lang tid.

 

Som servicepartner får Lastvognscenter Syd specialudstyr, så det fremover kan servicere alle HMF-kunder både med det rette grej og knowhow. Samtidig kan der sælges HMF-produkter direkte fra Lastvognscenter Syds opbygningsafdeling, lige som der fremover er HMF-reservedele på lageret.

Shell ny leverandør

Der er de bedste udsigter for, at den nye profilering i bogstavelig forstand kommer til at glide som smurt i olie for Lastvognscenter Syds 25 medarbejdere på værkstedet. Firmaet får nemlig Shell som ny leverandør af smøreolier.

 

- Shell har planer om at lave en håndfuld service-points, hvor vi bliver det første. Olieselskabet klæder os godt på med en grundig uddannelse i de forskellige produkter, så vi får optimale muligheder for at vejlede vores kunder. Shells smøreolier er baseret på naturgas frem for råolie. Det giver miljømæssige fordele i både fremstilling og anvendelse, da produkterne er helt fri for svovl. Med nye EU-normer stilles der til stadighed større krav til mekanikerne om at vælge de rigtige produkter til de mange forskellige formål. Her oplever vi, at Shell har det helt rigtige set-up og er en meget stærk spiller også, når det gælder produkternes kvalitet, tilføjer afdelingsleder Morten Kudsk.

Læst i alt:

246 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger