Lastbilnyt

27. juni 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny Truck Diesel-station ved Herning

Ny Truck Diesel-station ved Herning

27. juni 2019 - 01:43

Energiselskabet OK har åbnet endnu en Truck Diesel-station i det midtjyske. Stationen ligger på Hi-Park, tæt op ad Herningmotorvejen. Dermed giver OK endnu engang den tunge trafik let adgang til tankning af diesel og AdBlue.

 

OK vil være bredt til stede i Danmark og tæt på hovedfærdselsårerne for den tunge trafik, så det er nemt for kunderne at køre til og fra. Den nye Truck Diesel-stations beliggenhed opfylder det mål og ligger på Hi-Park, tæt på afkørsel 39 ved Herning.

 

Det skriver OK i en pressemeddelelse.

 

»Med den ny station dækker vi endnu et populært område og en motorvejsstrækning, hvor mange lastbiler kommer forbi hver dag,« siger OK's kædechef Henrik Guldmann og tilføjer:

»Det er en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der også kan tankes AdBlue,« tilføjer han.

 

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

 

 

Flere stationer på vej

 

 

På OK's Truck Diesel stationer er der pres på, og virksomheden ser løbende på muligheder for nye placeringer.

 

Henrik Guldmann påpeger, at målet ikke "blot" er at have mange stationer, men derimod gode placeringer - det handler om kundernes behov.

 

»Vi ønsker at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere Truck Diesel-stationer,« siger Henrik Guldmann.

Ud over den nye station ved Herning, har OK for nylig åbnet en ny station ved Odense, som ligger ved logistikvirksomheden Alex Andersens nye domicil.

Læst i alt:

1014 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger