Lastbilnyt

22. maj 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny Truck Diesel-station ved Odense

Ny Truck Diesel-station ved Odense

22. maj 2019 - 01:44

Energiselskabet OK har åbnet endnu en Truck Diesel-station på Fyn. Stationen ligger ved vognmand Alex Andersens nye domicil i Odense, tæt op ad E20.

 

»Vi har allerede to Truck Diesel-stationer på Fyn, og med den nye dækker vi endnu et populært område ved motorvejen,« siger OK's kædechef Henrik Guldmann.

 

»Det er en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der også kan tankes AdBlue,« tilføjer han.

 

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

 

Fokus på sikkerhed

 

OK har stort fokus på udvikling af digitale løsninger efter kundernes behov. Så længe løsningerne også er med fokus på sikkerhed.

En af løsningerne, der øger sikkerheden, er muligheden for tankning via sms. Den kan bruges forskelligt hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel-kort for eksempel er beskadiget, og han står og skal tanke. Andre bruger den som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OK's Truck Diesel-stationer. Der er flere muligheder, og det er et spørgsmål om den enkelte kundes behov.

 

Ud over den nye station ved Odense, er OK i gang med at bygge endnu en station til den tunge trafik. Den ligger ved Herning, og går alt som planlagt, åbner den i juni.

Læst i alt:

712 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger