Lastbilnyt

3. maj 2019 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nyscan Trucks overtager aktiviteter

3. maj 2019 - 02:50

I snart 40 år har først Kaj Sørensen og senere sønnen Johni Sørensen været markante skikkelser inden for lastbilservice i Hovedstadsområdet – fra lokationer som Taastrup, Hedehusene, Avedøre Holme og senest Greve.

 

Fra 1. maj får de ti medarbejdere hos Kaj’s Lastbilcenter ApS ny arbejdsplads på Skandinavisk Transport Center i Køge, hvor de integreret hos autoriseret DAF-forhandler Nyscan Trucks A/S, der indgår i HEJ Gruppen.

Med virksomhedsoverdragelsen tilbydes alle medarbejdere fortsat ansættelse hos Nyscan Trucks.

Styrker position

Henrik E. Jørgensen, ejer og direktør i HEJ Gruppen:

- Jeg har kendt både Kaj Sørensen og senere også Johni Sørensen gennem mange år og ved, at de med stor dygtighed har drevet en sund forretning inden for lastbilservice på deres forskellige værksteder i Hovedstadsområdet. Vi overtager aktiviteterne i Kaj’s Lastbilcenter, fordi vi kan se en stor fordel ved at udnytte deres kompetencer inden for uafhængig værkstedsdrift. Konkret betyder det, at Johni Sørensen bliver udnævnt til værkstedsleder på vores nye DAF-værksted i Køge, og vi tilbyder ligeledes hans dygtige folk ansættelse i Nyscan Trucks. Det vil helt sikkert styrke vores position på markedet.

Garanti for vækst og job

Hos Kaj’s Lastbilcenter ser Johni Sørensen, 2. generation i virksomheden og selv uddannet lastbilmekaniker, også store fordele ved at blive en del af Nyscan Trucks under HEJ Gruppen.

 

Johnny Sørensen:

- Siden min far startede virksomheden i 1982, har Kaj’s Lastbilcenter opbygget et godt ry for højt serviceniveau og god kvalitet inden for servicering af lastbiler, renovationsopbygninger og andet transportmateriel. Jeg overtog virksomheden i 2007, og sammen har vi drevet en god forretning, først på Avedøre Holme og siden 2010 i vores nybyggede værksted i Ventrupparken i Greve. Ved at overdrage aktiviteterne til HEJ Gruppen bliver vi en del af noget større, som giver garanti for fortsat vækst og beskæftigelse for medarbejderne.

Ventrupparken 30

Johnny Sørensen tilføjer:

- Aftalen med HEJ Gruppen omfatter alle vores aktiviteter og medarbejdere, mens jeg selv beholder vores hidtidige værkstedsbygning på Ventrupparken 30. Den omfatter fire gennemgående værkstedsbaner og er på cirka 1.000 kvadratmeter, inklusive administration, men om den skal sælges eller lejes ud, beslutter jeg først senere. Først og fremmest glæder jeg mig til at tage fat hos Nyscan Trucks, hvor jeg er sikker på, at vi kan være med til at skabe øget aktivitet og fremgang for DAF-aktiviteterne på Sjælland.

Om HEJ Gruppen

Mest kendt for MAN-forhandling af last- og varebiler med værksted i Dalby på Midtsjælland samt snart også nyetableret MAN-afdeling i Ringsted. Dertil kommer autoriseret forhandling og servicering af Iveco-last- og varebiler gennem delejerskab af REA Erhvervsbiler A/S i Roskilde, Næstved, Slagelse og Glostrup samt opbygningsaktiviteter i Slagelse Erhvervs Opbyg A/S.

 

For et år siden overtog HEJ Gruppen desuden aut. Scania servicepartner Nyscan A/S med lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. Senest har HEJ Gruppen etableret autoriseret DAF-lastbilforhandling via nyetablerede Nyscan Trucks A/S med serviceanlæg i Køge og Sakskøbing.

Læst i alt:

63 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger