Lastbilnyt

19. december 2019 - 13:08

App linkNu på Google Play

Nyscans hydraulikafdeling flytter til Køge

19. december 2019 - 13:08

Nyscan A/S, der er aut. Scania servicepartner med lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing, har flyttet sin hydraulikafdeling til sit hovedanlæg på Skandinavisk Transport Center i Køge.

 

Afdelingen har tidligere haft til huse på Nyscans tidligere Scania-anlæg i Roskilde, hvor hydraulikafdelingen med værkfører Michael Vallebo i spidsen har holdt til siden 2006.

 

Nyscan indgår i HEJ Gruppen, der også omfatter MAN-, DAF-, Iveco- og Fiat Professional last- og varebilsaktiviteter over store dele af Sjælland.

 

Medvirkende årsag til flytningen er, at HEJ Gruppen for godt et halvt år siden overtog Kaj’s Lastbilcenter i Greve og flyttede de omfattende aktiviteter med bl.a. servicering og reparation af mange renovationslastbiler til Køge. Samtidig rykkede Johni Sørensen, der stod i spidsen for Kaj’s Lastbilcenter, med til Køge, hvor han nu fungerer som værkstedsleder. Det har givet en del ekstra hydraulikopgaver på Køge-anlægget.

Det er fortsat hydraulikværkfører Michael Vallebo, der står i spidsen for afdelingen, der fremover også vil kunne trække på ekstra arbejdskraft fra Scania-anlægget i Køge.

 

Læst i alt:

1107 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger