Lastbilnyt

28. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nyt Bridgestone hjælper flådeejere

28. september 2018 - 01:44

Bridgestone har netop annonceret lanceringen af deres nyeste generation af brændstofbesparende Ecopia-dæk.

 

Med de nye H002 Ecopia-dæk, der er udviklet med et innovativt mønster og gummiblandings-teknologi, kan ejere af flåder reducere deres samlede ejeromkostninger takket være klassens højeste brændstofeffektivitet, uden at gå på kompromis med antallet af kørte kilometer, lyder det i en pressemeddelelse fra Bridgestone.

 

H002 Ecopia-dækket byder også på fremragende præstationer i vådt vejr[iii]og tilbyder komfort året rundt med fuld overholdelse af den europæiske vinterlovgivning.

 

Det nye H002 Ecopia opnår klassens bedste brændstoføkonomi gennem en EU-mærkning i A-A-A-klassen i kombinationen styre-, træk- og påhængsaksler. Ved at bruge nye Ecopia-dæk på akslerne vil en gennemsnitlig langdistanceflåde kunne opnå en besparelse på mere end 1.500.000 kr. pr. år på udgifterne til brændstof og reducere CO2-udledningen med 546 tons om året.

Udover fordelene i brændstofeffektivitet er den nyeste generation af Ecopia-dæk også konstrueret til at holde lastbilerne kørende og chaufførerne sikre ved meget udfordrende, våde vejrforhold. Dækkene har klassens bedste vådvejsgreb – testet og afprøvet af TÜV SÜD. Det nye Ecopia fik også fremragende evalueringer for vådgreb, med en EU-mærkning i B-B-B-klassen i kombinationen styre-, træk- og påhængsaksler, lyder det fra Bridgestoen.

 

Som det eneste dæk til flåder er den nye Ecopia-generation også helt vinterklar med 3PMSF og M+S mærkning tilgængelig på alle positioner. Det betyder, at serien er kompatibel med alle vinterlovgivninger over hele Europa.

Den nye generation af Ecopia-dæk er blevet certificeret af TÜV SÜD Test Mark for dets kvalitet og sikkerhed. Dette resultat gælder for hvert enkelt dæk: styre-, træk- og påhængsaksler.

Det nye H002 Ecopia lanceres i september 2018 med 315/70R22.5 styre-/trækaksler og 385/55R22.5 påhængsaksler med yderligere fire produkter tilgængelige inden udgangen af 2018. Det fulde line-up, herunder 60" serien, bliver fuldført i 2019 og kommer til at omfatte alle de vigtigste langdistancestørrelser.

Læst i alt:

549 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger