Lastbilnyt

30. november 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nyt dansk salgsselskab ’kraner’ hele Europa

30. november 2018 - 02:15

- Efter flere kundeture til fabrikken i Tyrkiet er de første handler en realitet. De som har bestilt vil dog ikke have navne ud, hvilket vi respekterer.

 

Sådan lyder det blandt andet fra Morten Stegemejer, Din Lastbil Mægler ApS i Odense. Sammen med Hemi Kraner og Kranvikarføreren står han bag det nye danske salgsselskab Hidrokon Europe A/S, der har adresse på Frederiksberg i København.

 

Tyrkiske Hidrokon, der producerer lastbilkraner samt mobil-, marine- og bomkraner plus mandskabslifte, ligger i byen Konya. Fabrikken åbnede for 25 år siden, og i dag er ejeren en vigtig person i det tyrkiske handelskammer. Både lokalt, for de cirka 250 fabrikker i Konya, men også for de mange erhvervsparker i Tyrkiet, hvor han sidder som øverste præsident.

A la Erkin

Hidrokons produkter ligger visuelt tæt på de kendte lastbilkraner fra tyrkiske Erkin. Den tyrkiske konstruktion giver stor fleksibilitet i betragtning af, at der er tale om store kraner fra 80 til 400 tonsmeter.

 

Fabrikken i Konya har hele 46.000 kvadratmeter under tag, og – ifølge Hidrokon Europe – leverer fabrikken hurtig respons på kunders ønsker og krav. Medarbejderne producerer mellem 300 og 350 kraner per år, men den seneste tid er produktionen dog hårdt ramt af en stærkt nedsat ordretilgang som følge af den meget lave tyrkiske lirekurs.

Fælles europæisk standard

Kranerne fra Hidrokon har, rent udstyrsmæssigt, en fælles europæisk standard.

Den inkluderer overvågning af støtteben, der er meget mere detaljeret end Waymatic på mobilkraner, Danfoss ventil, Scanreco fjernbetjening og zink-behandling i samme behandling som grundlakering i stil med grundlakering af marinekraner. Hertil kan der vælges LCD-display med multiinfo, sideplaceret førerkabine og meget andet tilbehør.

 

Garanti er ekstra es

- Vi lægger meget vægt på, at vi tilbyder en speciel garantipakke, der dækker noget, ingen andre kan eller har, lyder det videre fra Hidrokon Europe og Morten Stegemejer.

I samarbejde med Volvo tilbyder Hidrokon en komplet pakkeløsning på et Volvo-chassis med fem eller seks aksler – alt efter hvad akseltrykket kræver. Men også Scania står klar til at levere, oplyser det nye danske salgsselskab.

Læst i alt:

32 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger