Lastbilnyt

21. maj 2019 - 01:46

App linkNu på Google Play

Nyt lastbilmærke får fem afdelinger i Danmark

21. maj 2019 - 01:46

Rasmus Haargaard

Ford Trucks har store ambitioner om at blive en seriøs aktør på det europæiske lastbilmarked, og det inkluderer også etablering af serviceværksteder over hele Europa – også i Danmark.

 

Tidligere i år fortalte Ford Trucks, at der var to servicesteder på vej i Danmark – og sidste nyt fra den tyrkiske lastbilproducent er, at der vil blive etableret fem officielle servicepunkter i Danmark.

 

Opstarten af servicenetværket sker herhjemme i samarbejde med TIP Trailer Services, som i forvejen har en række værksteder landet over med service og reparation af både trailere og lastbiler.

 

Ford Trucks i Danmark etablerer officielle servicepunkter hos TIPs afdelinger på disse steder:

- Taulov

- Taastrup

- Padborg

- Tilst

- Hirtshals

 

Ford Trucks’ målsætning er senest i 2020 at have hele Østeuropa dækket af salgsforhandlere og hele Europa dækket af servicenetværk.

 

Ifølge Ford Trucks’ hovedsæde i Istanbul er de fem danske servicesteder allerede nu i drift og klar til at tage Ford-lastbiler ind, hvis det skulle blive aktuelt.

 

Det er dog ikke noget, som TIP Trailer Services i Danmark kan bekræfte. Herfra lyder det, at man endnu ikke er klar til at fortælle offentligt om samarbejdet med Ford Trucks.

 

I Ford Trucks’ setup skal alle servicepunkter udstyres med officielle skilte og logoer fra Ford Trucks. Og Ford Trucks oplyser, at materialer er fremsendt til alle værksteder, men endnu ikke taget i brug, ligesom alt specialværktøj og reservedele inden længe vil være tilgængeligt alle steder.

TIP Trailer Services skal ifølge Ford Trucks også være servicepartner i det øvrige Norden, men her er planerne endnu ikke så konkrete, at man kan fortælle om dem i detaljer.

 

Ford Trucks er en afdeling af den tyrkiske bilkoncern Ford Otosan. Ford Trucks lancerede i efteråret 2018 den nye langturslastbil Ford F-Max, som blev kåret til International Truck of the Year 2019.

Læst i alt:

2028 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger