Lastbilnyt

13. juni 2017 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt samarbejde skal løfte transporten

13. juni 2017 - 01:43

Der er kraftig vækst i transport- og logistikbranchen i Fredericia. Det betyder, at der i de kommende år bliver behov for mange flere medarbejdere med uddannelser indenfor området. Derfor er Fredericia Kommune gået sammen med uddannelsesinstitutionerne IBC, EUC Lillebælt og Erhvervsakademi Lillebælt om en samarbejdsaftale, der skal udvikle nye og eksisterende uddannelser og sikre et samlet overblik og markedsføring af tilbuddene.

 

»Vi har set en imponerende vækst i transport- og logistikbranchen i Fredericia over de seneste år. Den udvikling skal understøttes ved at satse på uddannelse, så de ledige kommer ind på arbejdsmarkedet. Vi har brug for dem alle,« siger borgmester Jacob Bjerregaard.

 

I første omgang fokuserer samarbejdet på efteruddannelse inden for transport- og logistikområdet. 

På sigt er målet, at Fredericia med sin centrale placering bliver Danmarks centrum for transport- og logistikuddannelser, og bliver i stand til at tiltrække studerende og kursister fra hele Danmark.

Udover at samle og markedsføre de mange eksisterende uddannelsestilbud i Fredericia vil fokus være at skabe nye uddannelsesmuligheder.

Læst i alt:

1047 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger