Lastbilnyt

5. oktober 2018 - 02:01

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Leverandør følger op på stor IAA-interesse

5. oktober 2018 - 02:01

Mens danske Ahcon, ekspert på blandt andet udstyr til dæk- og autoværksteder, vurderer, om firmaets deltagelse på IAA-messen i Hannover var en succes, så lyder der en anderledes klar melding fra Ringsted.

Leverandør- og servicevirksomheden Bevolas eksportmanager Lars Uhrskov melder således om en klar succes på IAA til Vognmandens Fagblad.

 

Godt besøgt

- Det er en lang udstilling, men også denne gang har Bevola haft masser af besøg på standen. Det er det hele værd, lyder det fra Lars Uhrskov.

 

Han oplever, at ”hele verden” mødes i Hannover, og at mange nuværende og potentielle kunder fra Skandinavien lægger deres vej forbi Bevolas stand.

 

- Det er vigtig med kontinuitet i kontakten til kunderne. Mange sagde, at de specifikt var gået efter Bevola-standen, og det er herligt at tage imod kunderne på messen.

Meget fine ordrer

Lars Uhrskov er nu i fuld gang med at følge op på det, han kalder ”tilkendegivelser på meget fine ordrer”.

 

- De er nu, vi skal levere varen, nu vi skal vise, at vi rent faktisk leverer det, vi siger.

 

På messen har Bevolas således haft godt besøg af kontakter og medarbejdere hos eksisterende kunder, som Bevola vurderer, at firmaet ikke ellers ville møde ved mere traditionelle kunde- og leverandørmøder.

 

- Nye kunder har også lagt ordrer på vores stand, lige som eksisterende kunder udtrykker ønske om samarbejde om nye projekter. Og så skal åbningen til mere langsigtet netværk heller ikke undervurderes, tilføjer Lars Uhrskov.

Særlig fokus

På IAA var gæsterne på Bevolas stand særligt interesseret i tre produkter, nemlig Bevolas egen tunnelkasse og Flex-ophæng til kasser samt Bevolas agentur på højkvalitet støddæmpere. Disse støddæmpere bruges som standard på virksomhedens BevoNac aksel-koncept men kan anvendes i forbindelse med alle typer aksler.

Læst i alt:

6 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger