Lastbilnyt

4. juli 2017 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Opbygger udvider via opkøb

4. juli 2017 - 02:40

De positive historier fortsætter, når det gælder den nordjyske opbyggervirksomhed HMK Bilcon 2017 A/S, der nu overtager lakering af lastbiler og busser fra Gistrup Autolakering ApS.

De to parter har netop indgået aftale om, at førstnævnte overtager sidstnævntes opgaver indenfor sandblæsning, lakering og udbedring af forsikringsskader på lastbiler og busser.

 

Fra nr. 323 til nr. 295

Opgaverne flyttes over de næste tre måneder fra Gistrup Autolakering til HMK Bilcon 2017 på Hadsundvej 295, da Gistrup Autolakering - ved Lars Dybbro - efter en menneskealder afvikler forretningen på Hadsundvej 323 i Gistrup. På adressen skal der fremover bygges huse.

 

Ejeren af Gistrup Autolakering, Lars Dybbro, bliver fremover chef for malerteamet hos HMK Bilcon 2017, hvor han blandt andet er ansvarlig for udarbejdelse af tilbud. Lakeringsafdelingen løser alle opgaver inden for sandblæsning og lakering og råder over to malerkabiner på 18 meter og en malerkabine på 9 meter.

Logisk valg

Lars Dybbro:

- Jeg har haft en del tilbud fra flere interesserede angående overtagelse af aktiviteterne. Det mest logiske valg er HMK Bilcon, da vi i mange år har haft et godt samarbejde. Det har været vigtigt for mig at sikre mine mangeårige kunder en god fremtidig løsning på lakeringsopgaverne, og jeg ved, at HMK står for kvalitet.

 

Vækststrategi

CEO Peter Jensby, HMK Bilcon 2017:

- Overtagelsen af aktiviteterne er helt i tråd med HMK Bilcons fremtidige vækststrategi, og vi vil opnå en stor synergieffekt hos os, da vi vil få maksimal udnyttelse af kapaciteten i vores lakeringsafdeling. Ydermere kommer Lars Dybbro med mange års professionel erfaring og stor ekspertise på området samt et godt humør, så det vil helt klart bidrage positivt til virksomheden i fremtiden.

Om HMK Bilcon 2017

Stiftet i februar 2017 efter et kontantkøb af samtlige aktiver fra HMK Bilcons konkursbo. Der er igen fuld gang i produktionen på fabrikken i Gistrup, der fremstiller et bredt udvalg af tankvogne til levering af olie og benzin, løsninger til militæret, lastbiler til transport af dyr, korn- og foderstoffer og mobile løsninger til sundhedssektoren.

 

Om Gistrup Autolakering

Åbnet i 1961 af William Dybbro. I 1992/1993 blev der gennemført et generationsskifte, og virksomheden blev overdraget til William Dybbros børn. Lars Dybbro og søsteren Helle har drevet virksomheden Gistrup Autolakering ApS videre, herunder lakering, opretning og lakreparation af last- og personbiler, tankvogne, mobilkraner, busser samt andre industriopgaver.

Læst i alt:

12 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger