Lastbilnyt

4. maj 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ordrebøgerne fulde ind i 2019

4. maj 2018 - 02:05

I begyndelsen af ’nullerne’ konstaterede reklamefiguren Heino fra Snave Slam (Sonofon-reklame på TV2), at der er ’penge i lortet’.

Hos Ove Kock Hydraulik & Karosserifabrik A/S, med hovedkvarter i Esbjerg, er formuleringen mere ’stueren’. Men salgschef Frank Hansen konstaterer over for Vognmandens Fagblad, at stigende fokus på topmoderne håndtering af husholdningsaffald giver travlhed i virksomheden som aldrig før. Således ser 2018 ud til at blive det hidtil bedste år hos Ove Kock.

 

60 biler i ordrebogen

- Vi har opgaver, der rækker helt ind i foråret 2019. Der er et stort marked for renovationsbiler, og aktuelt har vi hele 60 biler i ordre. Det skyldes blandt andet, at der er et aktuelt boom på markedet, forklarer salgschef Frank Hansen.

 

Ove Kock er grundlagt i 1970, og i dag ejes virksomheden af Rolf Hansen, far til virksomhedens salgschef Frank Hansen og lillebroren Martin Hansen, der er nytiltrådt direktør og daglig leder.

HMF- og renovationsbiler

Opbygning af lastbiler, blandt andet med HMF-kraner og andet hejseudstyr fra HMF, reparation af hydraulisk udstyr samt forhandling og servicering af renovationsbiler er det store fokusområde hos Ove Kock.

 

Siden 2007 har Ove Kock haft import, salg og service af renovationsbiler i Danmark – via de store samarbejdspartnere JOAB, Zöller og FAUN. Dermed ligger Ove Kock inde med meget stor viden på renovationsbiler.

 

Stor kapacitet

- Vi har en stor produktionskapacitet, via Europas mest moderne fabrikker, når det gælder renovationsbiler. Vedr. kran/hejs og ladopbygninger, så har vi vores egen opbyggerafdeling, hvor vi hele tiden har chaufføren med, så vi sikrer at produktet er tilpasset kunden, fortsætter Frank Hansen.

 

De senere års stigende aktivitetsniveau, også på afdelingen i Ringsted, betyder også, at antallet af servicebiler – der servicerer renovationskunder i hele landet – er steget fra to til syv styk.

Nyt koncept

- Vi har netop lanceret et ny servicekoncept, hvor vi hjælper vores kunder med at holde styr på deres bilflåde via en App – og via denne eksempelvis indkalder renovationsbilerne til service. Dermed styrker vi driftssikkerheden på kundernes biler. Det er en vigtig faktor, da det også er eftermarkedet, der sælger nye biler, tilføjer salgschef Frank Hansen.

 

Sidste weekend i maj udstiller Ove Kock og HMF i øvrigt på en fælles stand på årets største udendørs messe i Danmark – Vestfyn Trækker ved Ejby, lige ud til den vestfynske motorvej.  

Læst i alt:

31 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger