Lastbilnyt

1. november 2019 - 02:09

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Renovationskran til underjordiske containere

1. november 2019 - 02:09

I stadigt overfyldte byer rundt om i verden er underjordiske containere blevet en populær løsning ved affaldshåndtering, der bidrager til mere behagelige og miljøvenlige byrum. For operatører, der arbejder i travle bygader, kan det imidlertid ofte være en stor udfordring at tømme disse containere på en sikker, effektiv og praktisk måde.

 

Derfor lancerer Hiab nu kranen S-HiPro 230W til indsamling af byaffald.

 

HIAB S-HiPro 230W leverer mere end 30 procent øget løftekapaciteten i en lettere kran. Det som Hiab kalder halvautomatisk bevægelse (SAM – Semi-Automatic Motion), øger produktiviteten og reducerer risikoen for dyre skader ved at gøre det hurtigt og nemt for enhver chauffør at betjene kranen på en sikker og kontrolleret måde.  

Sammen med kranspidsstyring (CTC – Crane Tip Control), der forenkler betjening ved hjælp af kun ét håndtag, samt et sensorsæt, der registrerer afstanden fra midten af kranen til skraldespanden og fjernbetjeningssystemet Hiab HiPro, sikrer den nye Hiab-kran både kranoperatøren og en lønsom forretning, melder Sawo.

Læst i alt:

54 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger